reizen

reizen · 09. maart 2020
Viñales is een stad in het westen van Cuba in de prachtige pinar del Rio regio. Deze regio staat bekend om haar tabaksplantages en de fantastische natuur. De hoofdstraatvan Vinales is bekleed met kleurrijke houten huizen uit het koloniale tijdperk, waaronder het Stedelijk Museum, dat de geschiedenis van de regio laat zien. Orchideeën en palen vullen de uitgestrekte botanische tuinen van Casa de Caridad. Viñales dient als een toegangspoort tot de bergen van Sierra de los Organos .

reizen · 22. februari 2020
LEKKER UITWAAIEN OP TEXEL Het eiland heeft veel te bieden, de mooie stranden, de mooie vergezichten, de leuke dorpjes en stadjes zoals Den Burg, een mooie authentieke stad waar je ook nog even leuk kan shoppen zoals voor souvenirs :) en geschiedenis. Ik was al eens op Texel geweest en het dorp "Oude Schild" is denk ik wel een die velen tot de verbeelding spreekt. Je kunt vanaf hier een boot nemen om de wadden te bezoeken, op zoek te gaan naar zeehonden of gewoon een lekker bakje koffie o

reizen · 02. februari 2020
Tijdens mijn jarenlange reizen als reisfotograaf heb ik meerdere momenten de goedkoopste tickets kunnen vinden. Maar ook kan ik je vertellen hoe je een vliegtuigmaatschappij te slim af kan zijn. Om niet het volle tarief te betalen, maar wel je verantwoordelijkheid te nemen voor het milieu (ik zou je aanraden om een compensatie te betalen voor je vlieguren) wil ik je op een aantal zaken wijzen.

reizen · 21. november 2019
Een tweede jaar op een rij besloot ik mijn passie voor Havana, Cuba te delen met fotografen. Ik organiseerde wederom een fotografiereis naar Cuba! Struinen door de straten van Havana levert je ongewoon veel kleurrijke en mooie foto's op!