Fotografie reizen

Waar passies samenkomen: Reizen en fotograferen!

U heeft altijd al mooie foto's willen maken tijdens een van uw reizen? Wat als u deze twee kunt combineren?

Een reis naar een prachtig land en nog leren hoe je dit geheel mooi in beeld kan brengen..

Wanneer u zoek naar fotografiereizen binnen google komt u heel veel aanbod tegen. Het is aan u welk land u het aantrekkelijkst vindt om uw fotografiereis naartoe te maken. Tevens hebt u natuurlijk te maken met een budget, hoeveel geld wilt u uitgeven aan fotografie reizen?

Er is voor ieder wat wils te vinden op het grote internet, van Ierland naar IJsland en van IJsland naar New York.

Fotografiereizen maken is in onze opinie toch wel een van de leukste dingen die je kunt doen met een camera. Je leert de cultuur, de mensen en het land kennen op een geheel eigen wijze. Wij vinden het ook altijd zeer leuk om te zien hoe mensen deze op hun eigen manier altijd goed weten vast te leggen. Vele fotografen en vele manieren van fotograferen.

 

Sinds 2018 organiseren wij een fotografiereis naar Cuba. Natuurlijk is dit op dit moment de enige reis die wij aanbieden maar er zit meer in het verschiet. Ook de fotografiereizen willen wij voor een groot publiek toegankelijk maken en zullen de prijzen aantrekkelijk zijn.

Het is ons niet te doen om met onze fotografiereizen veel geld te verdienen, het is ons doel om mensen te laten genieten van een land dat zo kleurrijk is dat je niet weet waar je moet stoppen met fotograferen.

Contract ons voor meer informatie over onze fotografiereis

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.